Les millors propostes culturals per a l'estiu
Ple estiu. Calor, turistes i poques possibilitats d'escapar-se de vacances. Sembla que no...
MENÚ DE LA VIRREINA 2015
Menú d'inspiració medieval:
Copa de cava de Benvinguda
Entrants
Fruita fresca tallada
Piment (beguda de vi especiat)
Primer plat 3 degustacions
Amanida de pera al vi i formatge fresc
Estofat tradicional de llegums
Bacallà amb verdures
Segon plat
Vedella amb canela, taronja i anis estrellat
Postres
Mousse de poma al forn amb crema d' avellanes
Celler
Vi blanc Crinel D. O. Tarragona
Vi Negre Xenius D.O. Penedes
Cava brut nature Alday
Aigua i Cafès
Menú Vegetarià:
Entrant
Amanida de pera al vi i formatge fresc
Segon plat
Arros cremos de verdures
Postres
Mousse de poma al forn amb crema d' avellanes
Ple estiu. Calor, turistes i poques possibilitats d'escapar-se de vacances. Sembla que no...
Entrades limitades
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX