Les millors propostes culturals per a l'estiu
Ple estiu. Calor, turistes i poques possibilitats d'escapar-se de vacances. Sembla que no...
Els "Sopars amb Estrelles" són més que una nit gastronòmica. La vetllada ofereix ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat i en un dels espais més emblemàtics del paisatge científic i cultural de Barcelona.
Després d'un bon sopar, els participants tenen l'oportunitat d'escoltar conferències sobre astronomia a càrrec del divulgador científic de l'Observatori o bé de científics de renom internacional parlant de les recents investigacions sobre l'Univers, sostenibilitat, medi ambient i energies renovables. L'activitat acaba amb una visita al museu de l'Observatori i una observació astronòmica a través d'un dels telescopis més antics i grans d'Europa
En aquest mirador excepcional de la ciutat de Barcelona, els participants són rebuts amb una copa de benvinguda per accedir a la terrassa de l'Observatori i gaudir de la vista màgica sobre la ciutat.
A continuació, es serveix el sopar preparat pel xef de Laie, David Agut, amb un menú d'inspiració astronòmica amb opcions per a infants i persones vegetarianes, amb al·lèrgies o intoleràncies. Després del sopar, cada nit s'imparteix una conferència de divulgació científica d'uns 20 minuts que normalment ofereix el divulgador científic de l'Observatori Fabra, Antonio Bernal.
Enguany el programa dels ponents convidats gira al voltant de dos grans temes: tot un univers per conèixer, on científics de renom ens obriran finestres a conceptes i llocs desconeguts, i un altre a la sostenibilitat, medi ambient i energies renovables. Tot un col·lectiu de científics dedicats a estudiar la contaminació acústica, lumínica, els residus, i com ¿a través de la ciència- podem millorar en aspectes mediambientals. Les ciutats del futur seran el resultat de tots els estudis dedicats a la sostenibilitat. Fora d'aquests dos grups, s'inclouran altres conferències sobre temes d'interès científic divers i astronòmic.
Per a més informació: Observatori Fabra
Menús 2016:
Menu Observatori 71€ (IVA inclós) - PREU TR3SC: 67,45€
Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips de vegetals
Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics
Primer plat
Les delícies d'Anfítrite
Lluç amb gelea de tomàquet, puré d'espàrrecs i verdures de l'hort
Segon plat
Artemisa, fauna i flora
Filet ibèric, a baixa cocció, amb parmentier cremós i mini verdures
Postres
El descobriment de Kepler
Esfera de xocolata i fruita de la passió amb pols d'or, planeta i asteroide de xocolata
Celler
Vi Blanc, Tararí, DO Conca de Barberà, Varietat: Macabeu i Chardonnay
Vi Negre, Xenius, DO Penedès, Varietat: Ull de llebre
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè
Menu de les Estrelles 98,50€ (IVA inclós) PREU TR3SC: 93,57€
Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips de vegetals
Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Gotet de tomàquet pesto i marisc
Liquat de fruita fresca
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics
Primer plat
Les delícies d'Anfítrite
Lluç amb gelea de tomàquet, puré d'espàrrecs i verdures de l'hort
Segon plat
Artemisa, fauna i flora
Filet de vedella amb pa d'espècies i salsa de fruits vermells
Postres
El descobriment de Kepler
Esfera de xocolata i fruita de la passió amb pols d'or, planeta i asteroide de xocolata
Celler
Celler Vi Blanc, Tararí, DO Conca de Barberà, Varietat: Macabeu i Chardonnay
Vi Negre, Xenius, DO Penedès, Varietat: Ull de llebre
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè
Menu Gourmet 119€ (IVA inclós) PREU TR3SC: 113,05€
Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips vegetals
Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics
Primer plat
Neptu al Oceà Pacific
Llamàntol amb amanida de brots i vinagreta de cítrics
Segon plat
Europa i Ceres van al bosc
Filet de vedella amb pa d'espècies i salsa de fruits vermells
Postres
Mousse de mango i xocolata amb coulis de gerds, estrelles i planetes de xocolata
Celler
Vi Blanc Castell del Remei Oda, D. O. Costers del Segre
Vi Negre Vall Major, D. O. Terra Alta
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè
Ple estiu. Calor, turistes i poques possibilitats d'escapar-se de vacances. Sembla que no...
Entrades limitades
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX