3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Piknic Electronik
Piknic Electronik
Piknic Electronik
Piknic Electronik
Piknic Electronik
Piknic Electronik

Piknic Electronik

  • Jardins Joan Brossa - Barcelona
13€
8€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els estius a Barcelona tindran banda sonora pròpia: per tercer any consecutiu, torna Piknic Electronik Barcelona! Un total de setze diumenges per als qui volen viure unes vacances distintes i per a tots aquells que no volen renunciar a l'oci mentre treballen. I és que contra la idea que la ciutat es queda deserta quan apreta la calor, proposem una alternativa de diumenge on la milor música electrònica, la naturalesa i la gastronomia es donen cita als Jardins Joan Brossa de Montjuïc.

Famílies, grups d'amics, turistes, parelles¿ Hi ha un Piknic Electronik fet per a tu! L'edició del 2013 va comptar amb més de 70.000 pikniquers i més de setanta artistes, i les previsions d'aquest any van encara una passa més enllà. De nou actuaran els millors dj's de l'escena nacional i internacional, sempre cercant un equilibri entre els noms consolidats i les propostes emergents més originals. Una programació selecta amb un fil conductor propi per a cada diumenge. Piknic Electronik Barcelona és més que un concert: és un punt de trobada, una excusa per treure els tovallons de quadres i sentir la gespa sota els peus, per agafar aire i veure la ciutat de fons mentre cau el sol de mitja tarda. Per això també oferim activitats per als més petits, jocs de gran format, espais dedicats a les famílies: una oferta d'oci atractiva, original i amb preus reduïts. A més a més, hi haurà una àmplia oferta gastronòmica de qualitat o la possibilitat d'emportar-te la teva carmanyola i compartir el teu menú amb qui vulguis.

Aquest any com a novetat, presentem dos espais diferenciats per oferir una millor experiència per a tots els distints tipus de públic del Piknic Electronik. La zona superior dels Jardins Joan Brossa seran la zona d'adults, on estarà situat l'escenari. D'altra banda, una mica més abaix trobarem la zona familiar, on s'hi situen totes les activitats infantils i zona de pícnic. Una manera de que uns i altres tinguin més espai i que aquest s'adapti a les seves necessitats. Un dels altres punts forts d'aquesta edició és la venda del passi de temporada, disponible a través de la nostra pàgina web a un preu de llançament de 75 €. Una oferta molt especial que permetrà a tots els pikniquers habituals podeu gaudir de les sessions a preus reduïts, a banda d'evitar possibles cues a l'entrada. El passi és personalitzat i és una manera de premiar i respondre a un públic fidel que any rera any ha recolzat el festival.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

plaça de Dante-avinguda de Miramar
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Número limitat d'entrades a 8€. Un cop exhaurides, les podràs comprar a 10€ 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX