3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Jazz Festival l'Estartit
Jazz Festival l'Estartit
Jazz Festival l'Estartit
Jazz Festival l'Estartit
Jazz Festival l'Estartit

Jazz Festival l'Estartit

  • Plaça Llevantina - Estartit, l'
18-40€
15-32€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Entre els grups participants al nou certamen, que tindrà lloc cada dimecres entre el 23 de juliol i el 20 d'agost, destaquen convidats tan importants com el mític Preservation Hall Jazz Band, un conjunt que ha esdevingut l'expressió viva del passat i el present de la música tradicional de Nova Orleans, territori sonor on conflueixen el jazz i el blues, i on hi conviuen diverses generacions de músics amb edats que oscil·len entre els 29 i el 88 anys. The Excitements és un dels conjunts més explosius quan es fa un còctel de rhythm&blues i soul, amanit amb tocs del millor rock & roll. Nascuts el 2010 a Barcelona per Adrià Gual (guitarra rítmica) i Daniel Segura (baix), The Excitements es prodiguen per tot Europa gràcies també a l'efervescent cantant moçambiquesa Koko Jean Davis, a qui s'ha comparat sovint amb Tina Turner. El següent en cartell serà el contrabaixista, compositor i cantant Avishai Cohen, un músic de jazz integral i autèntic showman sorgit del grup `Origin' de Chick Corea que s'ha convertit en un dels baixistes més influents del món. Finalment, dos concerts amb habituals a casa nostra, el del Quartet Llibert Fortuny que farà de mestre de cerimònies als nostres particulars Young Lions, joves i radiants intèrprets del jazz que donen la seva particular visió de la música que han heretat dels grans mestres; i el trio format per tres dels grans del jazz llatí, el trompeta Jerry González, el percussionista Perico Sambeat i el contrabaixista Javier Colina.
Dimecres 23 de juliol / 22 h / Plaça Llevantina
Preservation Hall Jazz Band
La llegendària Preservation Hall Jazz Band, creada el 1961, agafa el nom del Preservation Hall, un dels locals de jazz més clàssics i cèlebres de Nova Orleans, autèntic cor i ànima de la música Dixieland. La formació és l'expressió viva del passat i el present de la música tradicional de la cèlebre ciutat nord-americana, territori sonor on conflueixen el jazz i el blues. A la banda, liderada per Ben Jaffre, fill del fundador, hi conviuen diverses generacions de músics amb edats que oscil·len entre els 29 i el 88 anys.

Dimecres 30 de juliol / 22 h / Plaça Llevantina
The Excitements

Un explosiu còctel de rhythm&blues i soul a la manera antiga amanit amb tocs del millor rock & roll. Així són The Excitements, una banda fundada el 2010 a Barcelona per Adrià Gual (guitarra rítmica) i Daniel Segura (baix) que enlluerna a Europa. Les seves actuacions, pura energia, són autèntiques festes que conquisten el públic al crit de: ¿I got soul", que llença la cantat del grup, l'efervescent moçambiquesa Koko Jean Davis.

Dimecres 6 d'agost / 22 h / Plaça Llevantina
Avishai Cohen Trio
Contrabaixista, compositor i cantant, Avishai Cohen és el músic de jazz més destacat d'Israel, un autèntic showman i un dels baixistes més influents del món. Virtuós i original, aquest israelià, ex membre del grup `Origin' de Chick Corea, és capaç d'absorbir tot el que cau a les seves mans per convertir-lo en quelcom únic i entusiasmar el públic.

Dimecres 13 d'agost / 22 h / Plaça Llevantina
Young Lions & Llibert Fortuny Quartet
Els exponents més joves i radiants del jazz que circula per aquestes latituds meridionals presenten la seva particular visió de la música que han heretat dels grans mestres. Al seu entorn s'han envoltat d'una generació i de les seves inquietuds que presentem com els nostres particulars young lions al Jazz Festival L'Estartit, compartint escenari amb la tècnica impecable i el so enèrgic del saxofonista Llibert Fortuny i el seu quartet.

Dimecres 20 d'agosto / 22 h / Plaça Llevantina
Jerry González & Perico Sambeat & Javier Colina
Tres músics excepcionals units sobre l'escenari per a clausurar el I Jazz Festival L'Estartit: el carismàtic trompetista i percussionista Jerry González, geni i figura del jazz llatí; l'emblemàtic Perico Sambeat, saxofonista d'alt voltatge capaç de tocar de tot i tocar-ho to bé; i el singular Javier Colina, contrabaixista superlatiu de sensibilitat extraordinària i el millor company de diàleg dels grans.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Plaça Llevantina s/n L'Estartit
17258 - Estartit, l'

Plaça Llevantina
Plaça Llevantina s/n L'Estartit, 17258 Estartit, l'

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX