3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival de Jazz de Girona 2014
Festival de Jazz de Girona 2014
Festival de Jazz de Girona 2014
Festival de Jazz de Girona 2014

Festival de Jazz de Girona 2014

  • Diversos Espais Comarques de Girona - Varis
10-12€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Del 14 al 27 de setembre 2014, Sentiràs! el millor jazz d'avantguarda català, europeu i internacional a la ciutat de Girona amb propostes de primer nivell per a tots els públics. Girona Jazz Project obrirà el festival amb una producció especial per a l'ocasió en què la formació gironina adaptarà algunes peces emblemàtiques d'Adrià Puntí.

El millor jazz internacional hi serà representat per la macroformació franco-espanyola-marroquina Gabacho Maroconnection, que presentarà el seu nou projecte Bissarra, i per dues grans figures del jazz nord-americà: Joey Calderazzo i Jeff 'Tain' Watts que, junt amb el destacat saxofonista suec Håkan Broström, protagonitzaran un all-star internacional.

El jazz català també tindrà una presència molt destacada en el festival. Entre les actuacions més destacades en aquest àmbit hi haurà la d'un dels millors instrumentistes del moment, el trompetista David Pastor, amb el projecte Nu-Roots. La diversió està assegurada amb l'espectacle dels Hop's Trio a ritme de boogie woogie, ragtime i swing. Com a joves promeses, el saxofonista Lucas Martínez i el pianista Joan Solana presentaran un repertori de cançons pròpies. Tancarà el festival David Mengual, un dels músics més importants i creatius del nostre país.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Diversos Espais Comarques de Girona
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta els diferents descomptes al final d'aquesta pàgina web: "PROPOSTES RELACIONADES"

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX