3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Ol'Green

Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Ol'Green

  • Dissabte 14 de novembre
  • Colònia Güell - Santa Coloma de Cervello
23-16€
20,70€-14,4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si us agrada la música i la cultura i voleu gaudir d'un dia únic amb família, l'Oh Happy Gaudí és el vostre festival!
Podreu descobrir tots els secrets i misteris d'una de les Colònies més importants de Catalunya al ritme dels vostres grups preferits de l'Oh Happy Day.
No deixeu escapar aquesta oportunitat i veniu a gaudir dels millors concerts i del genial arquitecte Antoni Gaudí.
No us perdeu la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí a Santa Coloma de Cervelló. Descobriure el laboratoi de proves de Gaudí on va aprendre totes les seves innovacions arquitectòniques que després va aplicar a la Sagrada Família.
Després d'una visita guiada, podreu gaudir del concert a la Cripta de la Colònia, una esglèsia amb una acústica inmillorable que us captivarà.

«Un grup vocal barceloní a base de música i bon humor». Així es defineixen els Ol'Green, una quinzena de joves cantants que tenen com a màxima gaudir i fer gaudir al públic.
Bones dosis de ball i d'humor, un repertori variat, arranjaments de qualitat interpretats amb cura però de forma desenfadada, són els ingredients de la marca ¿verda". Compten amb la direcció musical de Michèle Alderete i l'assessorament coreogràfic de l'Esther Luengo.
Format l'any 2009, Ol'green s'ha anat consolidant a l'escena de la música vocal catalana a poc a poc, però amb força. El 2013 van ser coneguts pel gran públic quan van ser finalistes del concurs de TV3 ¿Oh Happy Day!".
El 2014 van realitzar una extensa gira per Catalunya, omplint el TEATRE BARTS (Barcelona) o exhaurint les entrades del Black Music Festival (Salt), sense oblidar el seu pas per l'escenari principal de les Festes de la Mercè a Barcelona.
El seu primer disc "A la Verda!" (Satélite K), amb més de 1.000 còpies venudes un mes després de la sortida, compta amb diverses col·laboracions (Elena Gadel, Joan-Pau Chaves, Mel Semé, Mario Maeso) i es va presentar a finals del 2014 al Teatre Condal (Barcelona), el mateix dia que van ser proclamats ¿Grup Revelació" als Premis ARC.
Actualment es troben inmersos en diferents projectes, han incorporat noves veus i músics al grup, preparen un espectacle nou que veurà la llum el 2016... i el 23 d'octubre estrenen el videoclip del single "Catalonia Trip", inclòs en el seu disc.

FITXA TÈCNICA

DuradaConsulta els horaris

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Visites guiades

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

Colònia Güell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 ¿ 12:00 Visita Guiada
12:00 ¿ 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX