3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tot sobre William Yeats

Tot sobre William Yeats

  • Dimarts 24 de novembre
  • Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès - Barcelona
exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TOT SOBRE WILLIAM YEATS
A càrrec del traductor Josep M. Jaumà

Tot sobre... és un cicle de trobades literàries dedicades a descobrir figures de la literatura universal de tots els temps, de la mà d'especialitzats en el món editorial i periodístic. A partir d'un llibre en concret, analitzem la vida del personatge.

Llibre: Irland Indòmita
Autor: William Yeats
Editorial: Edicions de 1984

La vida i l'obra de William Butler Yeats van indissolublement unides al seu país, Irlanda, i a l'experiència dels anys de lluita per la independència. La seva relació amb el moviment independentista no fou, però, gens fàcil. Yeats aspirava a una Irlanda diferent, amb una sensibilitat i una cultura diferents, basades en les antigues arrels celtes, encara vives en el poble, que, unides al rigor intel·lectual i formal, havien de marcar la diferència amb el materialisme del món anglès i, en general, del món modern. Aquesta posició, decididament decantada a favor de l'art i de l'esperit, li causà innombrables malentesos i conflictes, però alhora el portà a escriure uns poemes que són dels més sòlids i emocionants del segle XX.

La present antologia de 150 poemes (en homenatge al 150è aniversari del seu naixement) és la primera en català que inclou poemes de tots els llibres que publicà al llarg de cinquanta anys i que permet, per tant, resseguir l'evolució de Yeats des dels seus inicis romàntics fins a la poesia basada en la seva experiència personal i col·lectiva de tants anys.

FITXA TÈCNICA

Durada1h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

WEB TR3SC

ADREÇA

C/Canuda, 6
08002 - Barcelona

Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
C/Canuda, 6 , 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX