3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nits d'estiu al CaixaForum: Ripatti A/V Show feat Poemproducer AGF

Nits d'estiu al CaixaForum: Ripatti A/V Show feat Poemproducer AGF

  • Dimecres 19 d'agost del 2015
  • Caixaforum - Barcelona
6€
3€
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Vladislav Delay aka Sasu Ripatti és una figura essencial dins de la música experimental i de club actual. Ha treballat amb multitud d'àlies i projectes diferents des dels anys noranta. Des que va debutar l'any 1997 ha mantingut una consistència creativa inigualable. És un artista que es reinventa regularment, portant la música electrònica per paisatges molt diferents.

Els seus àlies més coneguts són Vladislav Delay i Luomo. Com a Vladislav Delay s'enfronta al seu costat més techno, sempre buscant atmosferes ambient i amb una forta influència del jazz. Amb aquest àlies ha editat per a segells tan importants com Raster Noton, Chain Reaction, Mille Plateaux i la seva pròpia plataforma Huume. Els seus treballs com a Luomo estan basats en el house vocal enfocat a la pista de ball.

Ha col·laborat amb multitud d'artistes, com ara Mika Vainio, Mark Fell o Moritz Von Oswald. La seva discografia engloba multitud de gèneres, des del dub i el minimal techno fins al deephouse, electroacústica i fins i tot drum and bass i footwork, sempre des d'un pla experimental i poc habitual, cosa que fa que les seves actuacions en directe siguin úniques, impredictibles.

Recentment ha creat el segell Ripatti, amb el qual dóna sortida a les seves últimes creacions i les d'alguns dels seus col·laboradors. Paral·lelament ha creat el seu nou àlies, Ripatti, amb el qual va editar multitud d'EP l'any passat. Aquest nou àlies li permet expandir-se explorant nous mitjans enfocats a la pista de ball.

A CaixaForum podrem gaudir per primera vegada a Barcelona del seu nou A/V show com a Ripatti, acompanyat a la part visual per Poemproducer AGF (Antye Greie-Ripatti). Aquest nou directe suposa el nou lloc de joc, on pot experimentar amb beats, footwork, vocals i ritmes de club. Ripatti ha arribat a un estat més enllà del hype i de la inclusió en cap gènere concret. És difícil d'etiquetar i predir el futur del que ens oferirà. Continua a dalt de tot.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Altres

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC i fes el pagament a les taquilles del recinte

ADREÇA

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8
08038 - Barcelona

Caixaforum
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades. Les entrades s'han de recollir 30 minuts abans de l'espectacle a les taquilles del CaixaForum

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX