3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Cor Geriona

Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Cor Geriona

  • Dissabte 28 de novembre
  • Colònia Güell - Santa Coloma de Cervello
23€-16€
20,7€-14,4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si us agrada la música i la cultura i voleu gaudir d'un dia únic amb família, l'Oh Happy Gaudí és el vostre festival!
Podreu descobrir tots els secrets i misteris d'una de les Colònies més importants de Catalunya al ritme dels vostres grups preferits de l'Oh Happy Day.

No deixeu escapar aquesta oportunitat i veniu a gaudir dels millors concerts i del genial arquitecte Antoni Gaudí.
No us perdeu la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí a Santa Coloma de Cervelló. Descobriure el laboratoi de proves de Gaudí on va aprendre totes les seves innovacions arquitectòniques que després va aplicar a la Sagrada Família.
Després d'una visita guiada, podreu gaudir del concert a la Cripta de la Colònia, una esglèsia amb una acústica inmillorable que us captivarà.


El cor Geriona, Cor de l'Audiori de Girona, presenta disc i nou espectacle. Geriona és una coral de veus blanques dirigida per Imma Pascual. Participants i finalistes de la primera edició del programa de TV3 Oh Happy Day, el cor ha tingut una gran evolució i trajectòria des de la seva creació l'any 2001.
Com a cor de l'escola de música de Girona i ara com a cor de l'Auditori de la ciutat un dels eixos principals de treball és la formació musical dels membres de Geriona. Així ho demostra el gran número de nens i nenes que formen les diferents corals de Geriona: Geriona infantil, Geriona juvenil i Geriona, cor de l'auditori.
Després d'haver publicat el seu primer treball discogràfic (¿La veu feta emoció") amb una gran acollida per part del públic i d'haver actuat en els princpials escenaris i festivals del país, ara ens presenten el seu segon disc.
En aquest treball trobem de nou la sensibilitat que té el grup a l'hora d'interpretar les diferents cançons que configuren el disc. Sense oblidar l'escència de Geriona, el grup adapta temes moderns, coneguts i cançons clàssiques que de ben segur portarà al públic a gaudir de moments únics cada cop que vegi el cor actuant en directe o escoltant aquests nous temes.

FITXA TÈCNICA

DuradaConsulta els horaris

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

Colònia Güell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 ¿ 12:00 Visita Guiada
12:00 ¿ 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX