10tastos,10maridatges: aprèn a fer sushi i a maridar-lo amb vins i caves
Divendres 26 de febrer
- Tannic by Freixenet - Barcelona
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Apren a fer sushi i a maridar-ho amb vins i caves
El sushi, aquesta combinació d'arròs, peix, algues i soja ja forma part de la nostra dieta. És un producte saludable que complementa a la perfecció la nostra dieta mediterrània. I què hi ha més mediterrani que els nostres vins i caves?
L'espai Tannic de Freixenet ens proposa aquesta fusió entre la cultura gastronòmica oriental i la mediterrània. Una autèntica sinergia entre la cuina i el vi.
Objectiu
En aquest taller aprendràs a preparar sushi amb el nostre xef Alex Reina, i coneixeràs quins vins funcionen millor amb les teves preparacions gracies a la nostra sommelier Mar Mendoza. A més, descobriràs la historia del sushi, quines són les particularitats de cocció i el tracte dels diferents classes d'arrossos i quins talls de peix s'utilitzen per elaborar els millors makis i nigiris.
Maridarem el sushi amb aquests 3 vins
Oroya blanc. Vi blanc de la Terra de Castilla especialment concebut per acompanyar sushi.
Agnusdei blanc. D.O. Rías Baixas. 91 puntos Peñín (Guía Peñín dels Vins d'Espanya).
Elyssia Pinot Noir. Cava rosat. 88 puntos Peñín (Guía Peñín dels Vins d'Espanya).
Deixa't emportar per aquest showcooking realitzat en el primer enoshowroom de Barcelona i diverteix-te preparant sushi i degustant els millors vins Freixenet.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
A través de la web del TR3SC
ADREÇA
Passeig de Sant Joan Bosco, 41
08017 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Cal presentar el carnet del TR3SC i el paper de reserva el dia de l'activitat.
Aforament màxim de 16 pax.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX