9è #VisàVisTR3SC amb Ada Parellada i Mas Doix
- Dijous 01 d'Octubre
- Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
VIS À VIS AMB ADA PARELLADA I MAS DOIX
L'Ada Parellada es va criar a la Fonda Europa a Granollers. De la mà dels seus avis i pares va aprendre l'amor per la cuina i els seus aromes. Juntament amb el seu marit, va obrir l'innovador restaurant Semproniana i anys més tard, Pla dels Àngels i Petra.
És també col·laboradora habitual a mitjans de comunicació, imparteix cursos, tallers i dóna xerrades sobre educació alimentària. Entre d'altres, ha escrit els llibres La bona cuina catalana (Ara Llibres, 2006), Com fet a casa (Planeta, 2010) i la seva primera novel·la Sal de vainilla (Planeta, 2012).
Per maridar aquesta trobada, comptarem amb el celler Mas Doix. Un celler amb cinc generacions amb cura per les vinyes i un procés minuciós en l'elaboració dels seus vins, al poble de Poboleda. Valentí Llagostera, propietari del celler, dirigirà el tast de Les Crestes 2014, Salanques 2012 i Doix 2012.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
WEB TR3SC
ADREÇA
C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat de vins Mas Doix.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX