COMPARTEIX

S’acosta el fred d’hivern, aquell que cala als ossos i que fa tremolar. Però al TR3SC tenim la millor solució per combatre’l! Aprofita els avantatges del Club per anar al teatre i gaudir a la butaca del caliu dels millors espectacles que arriben carregats d’humor, música i misteri. No deixis escapar cap detall amb aquesta tria:

 

 

 Adossats

Adossats

Un viatge en el temps, però no del que passa al calendari, sinó del meteorològic –del fred d’hivern a la primavera-. Quan el dia s’allarga i arriba la calor, una família de Jordis, encarnada per Rosa Renom, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Marieta Sánchez, Camilo Garcia i Guillem Balart, es reuneix al jardí per celebrar el seu Sant. Tres generacions i una llegenda feta tradició. El que no saben és que els espera una Diada bastant moguda entre dracs que escupen foc, roses amb espines punxegudes i princeses amb molt de caràcter...

 L'habitació del costat

L'habitació del costat

Pol López, Mireia Aixalà, Xavi Ricart, Alba Florejachs, Adeline Flaun... dirigits per Julio Manrique! Una història amb la qual tremolaràs a la butaca. El Dr. Givings, encarnat per Ivan Benet, experimenta amb un aparell per acabar amb la disfunció i la neurosi de naturalesa sexual: el vibrador. Però, al mateix moment, la Senyora Givings (Carlota Olcina) també experimenta alguna cosa: en el seu cas, es tracta d'una creixent curiositat per les teràpies del seu marit a l’habitació del costat.

 Les coses excepcionals

Les coses excepcionals

Què passa si, de sobte, un dia trobes una llista de coses que fan que la vida valgui la pena? I si l’has escrit tu quan eres infant? Aquesta llista comença a tenir vida pròpia amb Pau Roca i es transforma en una comèdia a partir d’un fet verdaderament trist. Al cap i a la fi, qui no vol que li recordin que el gelat o les pel·lis de Kung-fu, entre d'altres, són el motor de la vida? Endinsa’t-hi, és molt més que teatre!

 25 il•lusions – Mag Lari

25 il•lusions – Mag Lari

Si ets fan incondicional de la màgia o d’aquelles persones que els agrada estar al davant per enganxar el truc, no pots deixar escapar l’oportunitat de viure aquest gran repte del Mag Lari. Màgia increïble amb els ingredients perfectes: música, llums, vestuari, humor, aparicions i desaparicions... 25 il·lusions concentrades en un sol espectacle. Una hora i mitja on reviuràs el bo i millor d’aquest carismàtic showman que celebra 25 anys dedicats al món de l’il·lusionisme. Un repte que, sens dubte, no es pot superar sense màgia!

 Pel davant.. i pel darrera

Pel davant.. i pel darrera

La comèdia més divertida amb la qual et podràs endinsar al món de l’espectacle! Una companyia de teatre, un vodevil, gags sense parar i molts problemes per aconseguir estrenar l’obra. Problemes que no només passen actors i actrius, sinó que també ens passen a les persones, simples i mortals, durant el nostre dia a dia. Per això simpatitzem tant amb elles. Aquesta és la cinquena vegada que “s’estrena” a Barcelona; cap altra ciutat al món ha tingut l’oportunitat de dir el mateix. Així doncs, aprofita-ho!

 El Petit Príncep

El Petit Príncep

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 t’esperen a BARTS aquest Nadal! Un musical per a tota la família que ja és un clàssic de Barcelona. Un viatge per descobrir el valor de l’amor i l’amistat. La història del Petit Príncep com mai l’havies vist. El pots llegir mil vegades i a cada lectura hi trobes alguna cosa diferent, perquè tu has canviat. Sigui quina sigui la teva edat, si t’endinses a l’aventura, descobriràs coses noves que et sorprendran.

 Troia, una veritable odissea!

Troia, una veritable odissea!

Remunta’t a la famosa Guerra de Troia i a les caòtiques aventures d’Ulisses de retorn a Ítaca amb els cantants de Cor de Teatre. Et portaran a recórrer la història de la cultura europea i et captivaran amb les seves veus representant a cappella les peces d’autors com Verdi, Wagner o Mozart. Un viatge a la cultura clàssica amb els relats que han inspirat aquesta obra: La Ilíada i L’Odissea com mai te les han explicat. Aquest és un espectacle sense text, on la música i la interpretació es fonen per donar pas a l’odissea.

 La neta del Sr. Lihn

La neta del Sr. Lihn

Possiblement és una de les històries interpretades amb més sentiment que veuràs aquesta temporada. Lluís Homar interpreta aquest monòleg adaptat de la novel·la de Philippe Claudel. Una història trencadora sobre un avi a l’exili, que es transforma en una metàfora de la soledat i la recerca de la identitat. El mateix autor l’ha adaptat a l'idioma de cadascun dels actors que l’ha interpretada arreu: per atansar-se més al públic, per explicar-la des de l’ànima i per captivar a tothom qui hi estigui disposat/da.

 Alba

Alba

La reflexió definitiva sobre les nostres relacions amb allò físic i la realitat virtual amb Lluís Marco, Montse Guallar i Clàudia Riera. El dramaturg Marc Artigau ens planteja la construcció de les relacions i les noves maneres de relacionar-nos a través d’aquesta història que no deixarà a ningú indiferent. Agafa’t fort a la butaca i experimenta aquesta dosi de realitat NO virtual, planteja’t com funcionen l’amor, l’amistat, la família o inclús la fe, a través d’uns robots que ofereixen companyia a les persones que se senten soles.

 4D Òptic

4D Òptic

Premi Butaca 2004 al millor espectacle de petit formatPremi Butaca 2004 per a Jordi Rico, millor actor de repartiment i nominada als Premis Max 2005. Ha tornat aquesta temporada i en un entorn molt especial, la biblioteca de Catalunya! Si t'agrada la ciència ficció, no et pots perdre aquesta història que posa en comú la realitat en què vivim i una nova dimensió. Els científics que han descobert la porta a la quarta dimensió, no saben que les dues realitats poden estar més lligades del que sembla... 


per  Júlia Roqueta

ÚLTIMS ARTICLES